2018. április 12., csütörtök

Lomtalanítás

Végre sikerült kihurcolni, és amikor visszajöttem a lakásba, az első gondolatom és mozdulatom az volt, hogy levetem magamat  a nagyfotelba, és bebújok, hogy kiheverjem ezt az akciót.
Csak már nem volt ott a nagyfotel....

5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hát, ez az, amitől nem találom a helyemet (a szó szoros és átvitt értelmében sem), mert egyelőre semmi nincs ott. Fölborult a szoba... Alig várom már, hogy odakerüljön az új konvektor (amire, persze, nem ülhetek rá :)
      De majd kitalálom, hogy rendezem át a szobát.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. De miért nem maradhatott a fotel, hiszen a konvektor mellett volt? Az új konvektor nagyobb? Mellette nem férne el? Vagy csak elég volt a fotelból? Ja, és most akkor hol fogsz ülni, ha nincs fotel? :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyobb az új konvektor, nem fér el a régi helyén, és csak a nagyfotel helyére jöhet, hogy a legrövidebben kelljen továbbvezetni a gázcsövet (meg a legkevésbé átalakítani a lakást). Meg, hát, szegény, már elég rossz állapotban volt. Alábecsülve is 21 éves volt, de lehet, hogy ennél is több. Nem csoda, hogy a szívemhez nőtt. És, sajnos, nem volt már odaadható állapotban.

      Törlés

Téli taliga

  Meghökkentő kép, így, nyár derekán, de nekem kedves. Szeretem a hangulatát, a meglátott pillanatot, elképzelem a csöndes, téli utcát e...