2018. február 23., péntek

Szobatárs - UPDATE!


 Venti új szerkóban. Hideg van.



Na, most jól kibeszélem a szobatársamat! ;)

Történt, hogy különféle okok miatt egyedül maradtam a nagy szobában, ráadásul a folyosó végén, szinte száműzetésben.
A héten, az egyik reggel arra megyek be, hogy ajtónyitáskor rám néz valaki! Miutan magamhoz tértem az ijedtségből, sejtettem ám a megfejtést: kedves, fiatal kollégáim alkottak nekem egy új szobatársat, hogy ne érezzem elhagyatottnak magamat (a fiúk, nyilván, az ilyesmi kitalálása és kivitelezése rájuk jellemző). Aztán, persze, jöttek nézni a fogadtatást :)
A szokásos módon fölöltöztettem, mert addig is sapka- és sáltartónak használtam a ventilátort, és rövid, meghitt ünnepség keretében elneveztem őt Ventinek.
Azóta Venti életünk része, mondhatnám tagja, gyakran érdeklődnek hogyléte felől, köszöntik, ha bejönnek, és, természetesen, az én kedélyállapotom is jelentősen javult azóta.
Mert megint van egy szobatársam! :D

A fogadtatás
Munkaruhában

6 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos a szobatársad, de nincs melege sálban és sapkában a radiátor közelében? :-)))

    VálaszTörlés
  2. Töröm a fejemet, hogyhogy nem csúszik le a sál a sapka alatt hiszen ferde a Venti teteje. (Biztos van valami titkos rögzítője. Hahaha!) Egyébként felöltöztetve aranyosabb, mint csak úgy, "pucéran". Mi lesz rajta, ha már nem kell sapkát hordani? Van szalmakalapod? :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont azért áll meg rajta a sál, mert ferde, rá lehet szépen hajtani.
      Persze, ha már jó idő lesz, öltözéket váltunk: van egy vagány baseball-sapkám és egy kendő a nyakába ;)

      Törlés
  3. Nagyon figyelmes munkatársaid vannak! Venti külön csoda a mai világban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is azt hiszem. Ezért is jó fiatalok közt dolgozni :) Ők még meg is teszik, amit kitalálnak, a mi korosztályunk inkább már csak a jó lenné-ig jut.

      Törlés

Téli taliga

  Meghökkentő kép, így, nyár derekán, de nekem kedves. Szeretem a hangulatát, a meglátott pillanatot, elképzelem a csöndes, téli utcát e...