2013. március 26., kedd


Gyönyörű nálunk és tőlünk. Csak talán már nem kéne... (dehát nem tartottak előtte közvéleménykutatást, tegnap estére meg simán el lettünk vágva a világtól, de az nem újdonság).




Ma - szabadságon lévén - az óvodákat jártam, mert nagyon a nyakunkon az elsősök beíratása, és teljes a tájékozatlanság az iskolai hit- és erkölcstannal kapcsolatban. Mindenhova előzetesen telefonon bejelentkezve megyünk, volt ahol kedvesen fogadtak, leültettek, érdemben tudtunk beszélgetni; másutt meg, amolyan "erről majd még máskor is meghallgatunk téged" módon tették ki a szűrömet. Missziós kaland volt, érdekes, tanulságos.
Igazán nem akarok párhuzamot vonni az apostolokkal, a világért se tenném, de azt hiszem, hóhelyzetben mi jobbak vagyunk :)

Adtam atz egészséges életmódnak is, fönt, a hegy tetején caplatva, ahol már a busz se jár, lábszárközépig érő, ropogós hóban, hasító, friss levegőn - lehet, hogy kellett már a fejemnek, lelkemnek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Téli taliga

  Meghökkentő kép, így, nyár derekán, de nekem kedves. Szeretem a hangulatát, a meglátott pillanatot, elképzelem a csöndes, téli utcát e...