2015. augusztus 31., hétfő

Volt egy nyár

Az idei nyár a többé nem fájdalmáról szólt. Van ilyen néha.
A munkahelyi gondok és bizonytalanság már igazán csak bónuszként jött hozzá a napi és hétvégi túlórák tömegével, áthelyezés, új munkaterület, megint költözködés, új munkatársak, új felelősség. Még egy próbálkozásba is belehajszolt ez a helyzet, de a reményhal már messze úszik.
Hogy az összesen egyheti szabadságom alatt egyetlen napot se utaztam/nyaraltam, az az így jártam-kategória, de legalább az első hőségriadós hetet sikerült itthon töltenem, ez kétségtelenül pozitívuma. Ami kirándulás mégis volt, az egy tor-túra a fogorvoshoz, ugyanis kitört az egyik fogam.
Hogy az idei tanévkezdés engem már nem érint, csak ráadás, így hozta az élet. Talán jobb is így a munka miatt.
Tudom, hogy a blogomból oktató-nevelő fényképalbum lett, de most így esett jól. Nehéz lesz visszatalálni a régi hanghoz, ha ugyan... Ja, és közben volt egy blogszülinap is, pont a tízéves, jól megfeledkeztem róla.
A fényképezőgépet egész nyáron a kezembe se vettem, ilyen nem volt emberemlékezet óta.
Esetleg egy szelfit az elromlott hűtőszekrénnyel? Na?
És most nehogy valaki elkezdjen sajnálkozni, mert megharapom. Komolyan. Van már fogam.


Vége a nyárnak. Illik feltöltődve, pihenten, frissen és csupa lelkesedéssel kezdeni a gürizős őszt...


7 megjegyzés:

  1. Ilyen nyár még nem volt egyikünknek se. Afrikai hőséggel, és menekültekkel. Ezekhez jött mindenkinek az adott körülmények között való harc az életéért.
    A Tiéd olyan volt, amilyennek leírtad. Ismerve többeket, eléggé kimerítő időszakon vagyunk túl. Túl vagyunk?

    VálaszTörlés
  2. Micsoda kérdés! Legalább örüljünk, aminek lehet. Például egy szép új fognak. Itt az a helyzet, hogy kettőnknek egy fogunk van. :)

    VálaszTörlés
  3. Kegyetlenek ezek a hűtőszekrények, hogy mindig nyáron romlanak el. :-(( Már megvan az új? (Az enyém tavaly nyáron romlott el. Jó meleg volt akkor is. Rohantam újat venni.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kellett új, mert a javulás útjára lépett :)

      Törlés
  4. Azt jól tette, hogy meggyógyult. Mennyivel olcsóbb megoldás. :-)) Az enyémet sajnos már nem lehetett megjavítani. Kimúlt szegény.

    VálaszTörlés

Téli taliga

  Meghökkentő kép, így, nyár derekán, de nekem kedves. Szeretem a hangulatát, a meglátott pillanatot, elképzelem a csöndes, téli utcát e...